2012-03-29 13:11:15• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben is megtartják a Gazdátlan Állatok Napját

Április 4-én délután rendezvényt szervez az új városközpontban a Free Life Egyesület.

Az állatvédő civil szervezet 16.30 órai kezdettel tart rendezvényt Szatmárnémeti új városközpontjában - Lucretia Simu elnök elmondása szerint a Gazdátlan Állatok Napja alkalmából az állatok védelmének fontosságára, a felelősségteljes állattartásra szeretnék felhívni a figyelmet.

A rendezvény keretében sor kerül egy kolozsvári kutyakiképző bemutatójára, lesz arcfestés, vidám zene és természetesen sok állatbarát. A helyszínen tombolajegyeket is vásárolhatnak a résztvevők, a sorshúzáson pedig értékes nyeremények találnak majd gazdára.

A Lucretia Simu által vezetett egyesület a működtetője a Kossuth Kert szomszédságában található, kóbor kutyákat sterilizáló központnak, ahol elmondása szerint eddig több mint 350 eben végezték el a beavatkozást. Simu szerint érdemes a Nagyváradon nagyon bevált módszert alkalmazni a kóbor ebek számának csökkentésére - a bihari megyeszékhelyen néhány év alatt 4 ezerről 200-ra csökkent az utcákon kóborló kutyák száma.

Azok az állatbarátok, akik szeretnének befogadni egy gazdátlan állatot, érdemes felvegyék a Kapcsolatot a Free Life egyesülettel, hiszen az egyesület tagjai mindig tudnak gazdátlan vagy rossz körülmények között élő állatokról, amelyeknek segítségre lenne szükségük. Az április 4-én megtartott rendezvényre kilátogatók természetesen megismerkedhetnek majd az egyesület önkénteseivel, akiknek jelezhetik, ha készen állnak egy hűséges és örök barát, egy új családtag befogadására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: